×
Internasional atikan Platform
aplikasi mobile bébas pikeun ngaronjatkeun kosakata tur
diajar sagala basa asing
iPhone
platform atikan pikeun komunikasi silih
antara speaker pituin
Desktop App

Kami

LingoCard nyadiakeun hiji platform atikan internasional pikeun ngaronjatkeun kosakata jeung prakték conversational kalawan narasumber pituin. parabot urang ngidinan Anjeun pikeun éféktif nganggo alat nu bagerak pikeun neuleuman sagala basa asing.

Naon Urang Naha

Simkuring ngajawab tilu masalah utama pikeun peserta didik basa:

Diajar Inggris sarta sagala basa asing online

aplikasi mobile bébas

aplikasi mobile bébas pikeun diajar basa Inggris
  • Leuwih 2,000,000 kecap tina basa paling diucapkeun di dunya
  • Koleksi basis data tematik pikeun basa asing
  • Gudang awan kecap keras ka-apal anjeun
  • Dengekeun ka ngucapkeun kecap jeung kalimat
  • Kamampuhan pikeun diajar 67 basa asing tanpa hiji sambungan Internet
  • Nyieun basis data pribadi jeung kecap nu keur diajar
  • Pamuter audio unik pikeun otomatis dengekeun basis data anjeun
  • Nyieun kartu flash basa kalawan gambar napel

download gratis

Free download Apple Free download PlayMarket

Basa

  • Albanian
  • Amharic
  • Arabic
  • Armenian
  • Azerbaijani
  • Bengali
  • Bulgarian
  • Chinese
  • Croatian
  • Czech
  • Dutch
  • English
  • Estonian
  • Filipino
  • Finnish
  • French
  • German
  • Greek
  • Gujarati
  • Haitian Creole
  • Hausa
  • Hebrew
  • Hindi
  • Hungarian
  • Igbo
  • Irish
  • Italian
  • Japanese
  • Javanese
  • Kannada
  • Kazakh
  • Korean
  • Kurdish
  • Latin
  • Latvian
  • Lithuanian
  • Malagasy
  • Malay
  • Malayalam
  • Marathi
  • Nepali
  • Norwegian
  • Pashto
  • Persian
  • Polish
  • Portuguese
  • Punjabi
  • Romanian
  • Russian
  • Serbian
  • Sindhi
  • Sinhala
  • Slovak
  • Slovenian
  • Somali
  • Spanish
  • Swedish
  • Tamil
  • Telugu
  • Thai
  • Turkish
  • Ukrainian
  • Urdu
  • Uzbek
  • Vietnamese
  • Yoruba

pamuter audio unik

Teu boga waktu pikeun diajar?

Kalawan pamuter audio unik urang bisa diajar basa kapan na mana:
Bari nyetir mobil, exercising, dina pakasaban - di paralel kalawan bisnis nanaon.
Ngan milih database sagala, ngajalankeun pamuter kami sarta ngadengekeun.

Ulah rék diajar bahan atikan sorangan?

Taya masalah - ngan ngamuat koropak téks sorangan ka aplikasi mobile teras ngadangukeun!

Kurangna waktu keur diajar basa asing

gol kami

  • Kreasi hiji platform atikan internasional
  • Kreasi parabot nu ngidinan Anjeun pikeun nginget kecap hésé
  • Konsentrasi teh mungkin basis data maksimum dina hiji sumberdaya
  • Pitulung urang ngapalkeun kecap, frasa na kalimat
  • Kreasi aplikasi mobile diaksés pikeun rahayat sagala nationalities na basa
  • Kreasi aplikasi mobile anu dianggo tanpa sambungan Internet mana di dunya; malah dina kapal terbang!
  • Bantuan ti sakola basa jeung guru basa asing
  • Nyieun parabot keur practicing cara ngucapkeun nu bener kecap

bébas basis data

Active DatabaseActive Database

database aktif mangrupakeun kumpulan kecap sorangan memorable (kalimat) nu ditambahkeun sacara manual tur otomatis tina database wae ku ngaklik ...

Loaded DatabaseLoaded Database

Anjeun tiasa nyieun basis data sorangan kalawan sagala bahan pembelajaran ti dokumén téks na make eta kalawan sakabeh parabot tina aplikasi LingoCard.

Studied DatabaseStudied Database

Arsip pikeun kartu diulik. Lamun neuleuman kartu, Anjeun kudu dipindahkeun ka "diulik" database ku ngaklik "diulik" tombol di luhur ...

500 Popular Words500 Popular Words

database ieu dumasar kana analisis nu 500 kecap paling dipake. Kecap anu asalna diwanohkeun dina urutan popularitas jeung frékuénsi pamakéan dina ucapan sapopoe maranéhanana.

5000 Popular Words5000 Popular Words

database ieu dumasar kana analisis nu paling dipaké 5000 kecap. Kecap anu kaasup kana urutan frekuensi maranéhanana pamakéan dina basa tulisan sarta diucapkeun. Mun salila latihan ...

500 sentences500 sentences

database ieu dumasar kana analisis nu kalimat panglobana dipaké dina biantara sapopoe. Kalayan bantuan database ieu anjeun bisa neuleuman robah warna ka warna ucapan utama jeung runtuyan tulisan ...

regu

Andrew Kuzmin
Andrew Kuzmin Chief executive officer
Igor Shaforenko
Igor Shaforenko Chief operating officer
Svyatoslav Shaforenko
Svyatoslav Shaforenko Chief technology officer
Stanislav Chekryshov
Stanislav Chekryshov Full-stack developer
Vitalii Katunin
Vitalii Katunin Front-end developer
Tim Khorev
Tim Khorev Sr. Quality Engineer
Kirill Tolmachev
Kirill Tolmachev Android developer
Vladislav Koshman
Vladislav Koshman Designer
Elizabeth Pyatachenko
Elizabeth Pyatachenko Designer

ngongkowan

  • Partnership kalayan sagala lembaga atikan
  • Saran pikeun ngaronjatkeun aplikasi kami
  • Usulan pikeun pamakéan produk software pihak-katilu
  • Mangpaat métode pangajaran anyar dina produk software urang
  • Nambahkeun basis data anyar pikeun aplikasi kami
  • Gawé babarengan dina iklan jeung promotion

Urang bakal bungah mertimbangkeun sagala jenis diusulkeun ngeunaan partnership. Anjeun bisa ngirim naon tawaran anjeun boga. Ngan ngeusian formulir di handap.

Parentah pikeun aplikasi mobile

  • Masang aplikasi nu

    Masang aplikasi nu

    Anjeun tiasa ngundeur aplikasi kami haratis di Google muter (alat Android) atanapi toko Apple (pikeun iPhones jeung alat ios).

    Saatos instalasi, Anjeun kudu milih native language anjeun jeung pangajaran basa Sunda tina daptar, tuluy klik "nuluykeun Masang" tombol sarta aplikasi bakal nyieun basis data keur diajar bahasa nu dipilih. Ogé, basis data bakal dijieun keur data anjeun ngasupkeun jeung bahan diulik. nafsirkeun basis data anjeun tiasa ningali dina menu aplikasi.

    Dina alat jeung sistem operasi Android for ngucapkeun kualitas luhur kecap jeung sora alus tina pamuter, Anjeun bakal kedah install (haratis) nu "téks Google kana ucapan" aplikasi ti Google Play Market. Sanggeus masang, anjeun kudu muka setelan alat, buka "Basa jeung input", dina "téks kana ucapan" bagian nyieun "téks Google kana ucapan" sistem standar. ngucapkeun sora jalan kalawan lolobana lian na basa learning. Mun anjeun ngagaduhan masalah sareng sora ngucapkeun, punten klik dina tombol "Contact us" dina menu jeung nulis ngeunaan masalah anjeun.

  • Jieun kartu anyar jeung ngeusian basis data anjeun sorangan

    Jieun kartu anyar jeung ngeusian basis data anjeun sorangan

    Pikeun ngasupkeun data Anjeun tur jieun kartu anyar, ngan saukur klik tombol tambihan (+ di handap), dina jandela nu muka, asupkeun téks dina basa asli na learning. Dina kaca kreasi kartu, anjeun tiasa klik tombol ku kamera, teras nyandak gambar obyék atawa milih poto tina kempelan anjeun nu bisa dibereskeun di sisi salah sahiji kartu nu. Lamun ningali hiji hal atawa obyék kalayan nilai kanyahoan dina pangajaran basa Sunda, anjeun bisa nyieun poto dina kaca keur nyieun kartu atawa pilih wae gambar tina alat Anjeun jeung nulis kecap engké. Poto bisa ditambahkeun dina cara nu sarua jeung kartu geus dijieun pikeun ngalereskeun gambar visual, Anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku ngaklik on tombol ngedit kartu (pensil di menu luhur).

    alat nu bisa nanya keur idin pikeun nganggo kaméra (pikeun nyieun kartu jeung gambar). Anjeun kedah affirmatively ngabales pesen ieu ngagunakeun fitur aplikasi ieu. Lamun dijawab "euweuh" dina suratna, lajeng mutuskeun pikeun ngagunakeun fungsi nambahkeun poto - anjeun bakal kudu reinstall aplikasi tur ngawenangkeun dipakéna sanggeus éta.

  • Témbongkeun na lawang kartu

    Témbongkeun na lawang kartu

    Fungsi utama aplikasi nyaeta kreasi metoda populér "Flash Kartu" dina alat mobile pikeun basa learning éféktif, kecap anyar jeung kalimat. Pikeun ningali "Flash Kartu" Anjeun ngan perlu klik dina daptar ti databés dipilih, nu satutasna kartu bakal dibuka. Pikeun ningali kartu hareup, kantun gesek layar kenca atawa ka katuhu atawa nganggo tombol panah. Pikeun ningali panarjamahan Vérsi atawa harti kecap, klik tombol "flip" dina puseur kartu luhur téks utama atawa "Flip" panah di belah kénca juru handap.

  • Edit / Salin / Pupus kartu

    Edit / Salin / Pupus kartu

    Pikeun ngedit, anjeun kudu muka kartu wae teras klik tombol édit (pensil) dina menu luhur. Pikeun nyalin téks ti kartu, pencet tombol salinan nu bener. Nyabut kartu tina aplikasi nu, klik dina tombol jeung jambangan di pojok kanan luhur.

  • Mindahkeun kartu tina salah database nepi sejen

    Mindahkeun kartu tina salah database nepi sejen

    aplikasi nu ngidinan Anjeun pikeun transper kartu sagala ka "Active" database (kempelan pribadi) jeung ka "diulik" database. Pikeun nransfer ka "Active" database, mencet tombol handap dilabélan "Pindahkeun ka Active", pikeun mindahkeun ka "diulik" database, Anjeun kedah klik "diulik" tombol (tombol di luhur tina kartu kabuka).

  • Parobahan ka sisi lawang mimiti kartu (tampilan tina kecap / tarjamah kahiji)

    Parobahan ka sisi lawang mimiti kartu (tampilan tina kecap / tarjamah kahiji)

    Anjeun tiasa pilih sisi hareup pikeun Kartu lawang (kecap atawa tarjamahan). Jang ngalampahkeun ieu, muka menu (di belah kénca juru luhur) jeung pilih "Buka sisi hareup", nu klik dina nilai nu dipikahoyong.

  • Milih atawa ngarobah pangkalan data

    Milih atawa ngarobah pangkalan data

    Indit ti salah database nepi sejen, ngan klik menu (di belah kénca juru luhur) jeung pilih hiji nu peryogi ti daptar basis data, teras klik dina hiji dipikahoyong tur éta bakal muka.

  • basa robah

    basa robah

    Anjeun tiasa ngaganti bahasa asli atanapi diajar dina aplikasi ku meunangkeun basis data anyar nurutkeun pilihan anyar Anjeun. Jang ngalampahkeun ieu, muka menu (di belah kénca juru luhur) jeung klik "Robah basa abdi" tombol, teras kaca Pilihan basa muka, dimana anjeun bisa ngarobah aranjeunna, teras anjeun kedah klik "Jieun basis data anyar" tombol handap . Anjeun "Active" jeung "neuleuman" basis data bakal disimpen, sésana anu dijieun kalawan basa robah, nurutkeun pilihan Anjeun. Inget yen ngarobih basa ti input data (nyieun kartu) kana basa anyar nu tos dipilih, Anjeun kudu nyetel poto eta dina setelan alat Anjeun!

  • kartu Search atawa kecap

    kartu Search atawa kecap

    Di pojok kanan luhur aya hiji tombol peluncuran pilarian, ku ngaklik on nu bisa manggihan sagala kartu, kecap atawa tarjamah dina database dipilih.

  • carana ngucapkeun

    carana ngucapkeun

    Ngadangukeun kana ngucapkeun kecap, Anjeun kedah klik tombol jeung spiker dina daptar atawa kaca kartu muka. Anjeun tiasa nyetel modeu otomatis pikeun déngékeun tina ngucapkeun kecap ku muka menu jeung ngaklik on tombol radio di "ngucapkeun Otomatis" item, nu satutasna unggal kecap jeung tarjamah bakal disada bebas sanggeus muka samping salah sahiji kartu nu.

  • Launching pamuter nu

    Launching pamuter nu

    Ngamimitian pamuter, Anjeun kedah klik tombol "pamuter" dina panel luhur (ka kénca teangan). Klik tombol play tur sagala kartu bakal disada dina urutan sortir kalawan time slot gampang-to-inget. Pikeun ngamimitian pamuter tina sagala titik dina daptar, ngareureuhkeun dinya sarta ngagulung daftar ka lokasi nu dipikahoyong, kalawan jumlah tina kartu maén dina panel pamuter otomatis ngarobah, teras mencet tombol ulin deui jeung mimiti muterkeun ti lokasi dieusian. Pikeun nutup pamuter nu saukur mencet tombol "X". Inget yen dina alat Android for ngucapkeun kualitas luhur kecap jeung sora alus tina pamuter, Anjeun bakal kedah install (haratis) nu "téks Google kana ucapan" aplikasi ti Google Play Market. Sanggeus masang Google TTS, anjeun kudu muka setelan alat, buka "Basa jeung input", ketok dina "téks kana ucapan" bagian sarta nyieun "téks Google kana ucapan" sistem standar.

  • Muka sarta nyieun database sorangan

    Muka sarta nyieun database sorangan

     Pikeun loading database, Anjeun kudu nyieun hiji file téks kalawan kecap anjeun diajar sarta hiji file téks kalawan tarjamahan atawa definisi dina komputer pribadi Anjeun. Jang ngalampahkeun ieu ngan nyalin téks ti sagala dokumen (contona ti exel) kana notebook komputer anjeun, teras klik file - simpen salaku - dina item Encoding, pilih UTF - 8. Milih nu Encoding on UTF - 8 anu diperlukeun pikeun ngabenerkeun maca téks Anjeun sareng alat nanaon.

     Lajeng kirimkeun file téks anjeun ka alat Anjeun nganggo email, gudang awan atanapi kabel USB. Buka menu aplikasi, klik tombol "Download databés", dina menu dibuka pilih file téks disimpen na klik "Jieun database dimuat anyar" tombol.

    Dina alat Apple, Anjeun kudu mimiti muka payil, ketok loading na nambahkeun payil kana aplikasi ku ngaklik "Impor kalawan LingoCard".

    Anjeun tiasa nyieun database anyar atawa tambahkeun data ka saméméh aya ku milih item luyu dina jandela dibuka.

    Pikeun Bubuka database dimuat Anjeun kudu milih deui dina daptar basis data. Kalayan fungsi ieu, anjeun bakal tiasa bebas nyieun pikeun diri sagala bahan atikan tur ngagunakeun eta kalawan parabot urang.

  • pesen kasalahan. Taros Kami

    pesen kasalahan. Taros Kami

    Lamun ningali kasalahan dina aplikasi, tarjamah lepat atanapi anjeun gaduh kahayang pikeun pungsionalitas aplikasi, punten klik dina "Contact us" tombol di menu jeung nulis surat anjeun.