×

LingoCard Blog

Flashcards - language cards for learning a foreign language. The best method of memorizing words

Kartu Basa keur diajar basa asing

Kartu Basa keur diajar basa asing anu metoda paling basajan jeung paling umum tina timer ulikan. Hiji sisi nahan hiji kecap hésé, jeung sisi sejen miboga harti na atawa tarjamahan. Saatos teken nepi a dek tina kartu, Anjeun mimiti kasampak di kartu, laun netepkeun kumisan naon geus diajar, dugi geus diajar sakabeh dek. Sanggeus sanggeus […]

How-to-improve-vocabulary-The-best-ways-to-memorize-new-words

Kumaha carana ngaronjatkeun kosakata? Cara pangalusna ngapalkeun kecap anyar

Kumaha carana ngaronjatkeun kosakata? Unggal murid anu keur diajar basa asing miwarang sual ieu. Aya sababaraha cara dasar pikeun ngaronjatkeun kekecapan nu baris kami nutupan di artikel ieu: 1. Dengekeun ka na repeating kecap rék ngapalkeun 2. Ngagunakeun metode kartu flash 3. Nyieun asosiasi kalayan visuals 4. Memorizing kalimat jeung frasa nu ngandung kecap anyar […]

How to learn English fast?

Kumaha carana diajar basa Inggris gancang?

Kumaha carana diajar basa Inggris gancang? Kuring nanya ka sorangan sual ieu dua taun ka tukang (dina yuswa 32). Sanggeus dimimitian aktip diajar basa anyar ti scratch, abdi datang di sakuliah tilu masalah utama: 1. Ningkatkeun kosakata tur neundeun keras ka-nginget kecap 2. Kurangna waktu keur diajar basa asing 3. Kumaha pikeun manggihan speaker pituin […]

find native speakers

Kumaha carana manggihan speaker pituin pikeun prakték basa?

Kumaha carana manggihan speaker pituin pikeun prakték basa? Patarosan ieu dipikaresep ku ampir unggal jalma anu learns basa asing. Saatos ngembangkeun suksés sahiji versi munggaran tina aplikasi LingoCard mobile panempatan tur betah aksés umum na, aplikasi nu massana puluhan rébu pamaké. Tapi kumaha upami praktek basa? Urang mikir – naha urang teu ngahiji sakabeh jalma […]