Kartu Basa keur diajar basa asing
Flashcards - language cards for learning a foreign language. The best method of memorizing words

Kartu Basa keur diajar basa asing anu metoda paling basajan jeung paling umum tina timer ulikan. Hiji sisi nahan hiji kecap hésé, jeung sisi sejen miboga harti na atawa tarjamahan.

Saatos teken nepi a dek tina kartu, Anjeun mimiti kasampak di kartu, laun netepkeun kumisan naon geus diajar, dugi geus diajar sakabeh dek.

Sanggeus sanggeus memorized ngeunaan 10.000 kecap anyar jeung ngagunakeun éta dina praktekna basa, abdi bisa nulis carita proses kuring, nu kuring mudahan tiasa ngabantu anjeun Plawangan jalur anu sarua kalawan efisiensi maksimum, dina waktos pondok tur mibanda kasalahan pangsaeutikna.

Kahiji, abdi diatur sorangan tujuan diajar 500 kecap panglobana dipaké dina basa Inggris sarta kapanggih dina statistik tina kecap panglobana dipaké, disusun dumasar kana panalungtikan.

Sanggeus disusun daptar kecap ieu, abdi mimiti nyieun kartu basa kertas, mun ditilik kana decks sarta diajar aranjeunna.

Lamun tujuan ieu kacumponan, abdi sadar yen pikeun pangaweruh santun ti Inggris, nu peryogi kauninga sahenteuna 5,000 kecap béda.

The impossibility atra tina ngagunakeun sababaraha sarébu kartu kertas kadorong kuring pikeun nyieun hiji aplikasi mobile merenah keur kaperluan ieu.

Ieu diperlukeun keur nangtukeun fungsi konci pikeun ngahontal hasil maksimum. Ku alatan éta, saméméh dimimitian ngembangkeun aplikasi, abdi disusun nafsirkeun fungsi jeung parabot nu diperlukeun:

1. Kamampuhan pikeun nyieun sarta nyimpen hiji angka taya kartu
2. Arsip pikeun nyimpen jeung analisa volume bahan diajar
3. Kamampuhan pikeun ngundeur sagala data ti dokumén téks jeung fungsi ciptaan otomatis tina kartu sangkan bahan atikan sorangan
4. voicing otomatis sadaya kartu dina urutan nu dipikahoyong, kalawan laju pengulangan adjustable sarta fungsi ngagunakeun pamuter audio ngadangukeun kana bahan neuleuman iraha wae
5. Lahirna basis data tematik on sagala rupa aspék kahirupan
6. Nyieun flashcards basa kalawan gambar pikeun nyieun asosiasi kalayan visuals
7. Operasi tanpa internét jeung dina mode pesawat
8. gudang Awan pikeun sakabéh kecap keras ka-apal
9. Kesederhanaan pamakean
10. latihan poean customizable pikeun memorizing kecap
11. Bewara ngeunaan latihan dijadwalkeun
12. Kecap Configurable asihan urutan
13. Mindahkeun kartu kana basis data
14. Kamampuhan pikeun neuleuman sagala basa asing tur sababaraha basa sakaligus

Sanggeus ditangtukeun tujuan, abdi mimiti aktip nyieun hiji produk anyar.

Ngabogaan saeutik pangalaman ngembang aplikasi pikeun sistem operasi Android, abdi dimimitian pikeun berpungsi dina versi mimiti LingoCard pikeun smartphone mah dina sababaraha bulan éta aplikasi mobile munggaran kalayan kartu basa jeung salah database (salah dek tina kartu) éta siap. Ngamekarkeun parabot leuwih kompleks, abdi mimiti ngabahas pilihan palaksanaan kalawan pamekar profésional I terang. The guys liked gagasan kuring, sarta salaku hasilna peminat mimiti gabung proyek. Sanggeus ngalaksanakeun pamanggih urang, urang mutuskeun moal eureun sarta dimekarkeun sababaraha parabot langkung unik pikeun dua sistem operasi: Android sarta ios. Simkuring geus hosted aplikasi kami on Google Play jeung Store Apple haratis.

Kartu Basa

Pikeun sababaraha bulan, puluhan rébu urang di sakuliah dunya mimiti ngagunakeun aktip urang tanpa waragad, urang nampi loba Hatur-anjeun-hurup, indikasi-of-kasalahan-hurup sarta bongbolongan ngeunaan cara pikeun ngaronjatkeun produk, nu kami bersyukur. Hasilna, urang boga angka nu gede ngarupakeun tugas jeung pamanggih anyar.

Anjeun neuleumkeun di lingkungan basa, aya asalna pamahaman butuh pangabisa gancang dirumuskeun kalimat. Ieu téh mangrupa pamahaman kalimat jeung frasa dasar anu ngajadikeun ucapan anjeun ditarima keur paguneman jeung tarjamah gancang. Ku sabab eta ieu mutuskeun pikeun compile kartu kalawan kalimat, frasa na idiom. Ayeuna, dina aplikasi kami anjeun tiasa manggihan ratusan rébu tina kartu basa kalawan kebat kecap sarta sagala rupa kalimat.

Kabéh kartu basa dina aplikasi kami teu boga wates mana wae pikeun nambahkeun téks, jadi kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyieun flashcards kalayan lirik lagu favorit anjeun atanapi ayat tina buku favorit Anjeun. Saatos nambahkeun loba téks, Anjeun tiasa ngagulung kaluhur atanapi kahandap teras ngadangukeun sareng Ki Hajar Dewantara ucapan.

Flashcards nu sadia pikeun latihan di dua modus:

1. daptar mode kartu, dimana anjeun tiasa ningali sadaya kartu sakaligus jeung gulung databés up / handap. Unggal kartu bisa dibalikkeun langsung ti daftar ku cara ngetok tombol flip.
2. mode kartu Buka. Di dieu anjeun bisa buka kartu dina pintonan pinuh ku eusi téks badag tur gesek sagala kartu ka kénca / katuhu. Dina modeu ieu, eta oge mungkin edit kartu, ngirim aranjeunna ka database aktif sarta diulik. Ieu oge mungkin rék di selapkeun gambar na poto pikeun flashcard ka nyieun associative “Gambar visual”. Unggal kartu ieu digulung leuwih ka sisi sejen ku saukur ngetok mana dina widang teks.

Dina menu aplikasi, Anjeun bisa manggihan loba setelan kanggo modeu latihan béda.

Gawe bareng dina masalah kurangna waktu keur diajar, urang mutuskeun pikeun nyieun pamuter audio unik anu bakal sora naon téks na sagala kartu dijieun dina urutan sagala, alik antara kecap asing na panarjamahan Vérsi maranéhanana. Hasilna, basa asing bisa diulik kitu mun ngadengekeun musik mana jeung iraha baé. Ayeuna alat ieu dilaksanakeun kalayan kamungkinan ngadangukeun ngeunaan 40-50 basa asing, gumantung kana alat tur platform dipaké. Kuring yakin yén sanggeus bari pamaén urang bakal bisa dipaké jeung sakabeh basa nu dipikawanoh planét.

Ogé bisa jadi penting pikeun ngapalkeun kecap, contona, dina urutan abjad, dina susunan abjad sabalikna, acak, dina jejer, jsb

Anjeun tiasa diajar sagala kombinasi 67 basa asing kalawan parabot urang. Kabéh flashcards anjeun disimpen dina server cloud, jadi Anjeun bisa ngarobah alat eta, Anjeun ngan perlu diinget surelek sareng kecap akses.

Dina mangsa nu bakal datang, urang rencana pikeun ngamekarkeun alat pikeun neangan speaker asli sarta fungsi video konprensi, kalawan nu bisa nyieun kartu basa anyar sapanjang paguneman atawa palajaran.

Sajaba ti éta, kalayan bantuan flashcards urang bisa latihan cara ngucapkeun nu bener kecap atawa kalimat. Jang ngalampahkeun ieu, urang keur ngalaksanakeun tur ngamekarkeun parabot kalawan pangakuan ucapan anu bakal ngadengekeun ngucapkeun anjeun sarta némbongkeun kasalahan anjeun.

Mangpaat Sistim Leitner urang.

Sistem Leitner mangrupakeun metoda lega dipaké ti éfisién maké flashcards nu munggaran diajukeun ku wartawan elmu Jerman Sebastian Leitner dina 1970-an.

Ieu mangrupakeun implementasi basajan tina prinsip pengulangan paselang, dimana kartu anu reviewed dina interval ngaronjatna.

Dina metoda ieu flashcards anu dumasar kana Grup nurutkeun kumaha ogé learner nu weruh unggal salah dina kotak learning nu Leitner urang. The peserta didik coba mun ngelingan solusi ditulis dina flashcard a. Mun aranjeunna hasilna, aranjeunna ngirimkeun kartu ka grup salajengna. Mun aranjeunna gagal, aranjeunna ngirimkeun eta deui ka group munggaran. Unggal grup succeeding boga periode panjang tina waktu saméméh learner anu diperlukeun pikeun revisit kartu. Metoda ieu bisa dipaké duanana keur diajar kecap tina basa asing, jeung memorizing informasi lianna.

Anjeun bakal tiasa make sistem Leitner kalayan aplikasi urang. Flashcards bisa dipindahkeun dina sababaraha grup. Contona, Anjeun muka bahan latihan kana hiji aplikasi atawa ngan saukur milih kamus siap-dijieun, teras anjeun pipindah dina kartu, anjeun tiasa mindahkeun éta kana “diulik” database, ninggalkeun aranjeunna dina dek lamun teu geuwat bisa apal aranjeunna, atawa mindahkeun kecap paling hese jeung database aktif. Satuluyna anjeun diajar munggaran di aktif database, teras dipilih ti jaman ka jaman, ningali balik bahan diajar di database diulik.

otak urang teu ngarti naha eta perlu diinget angka nu gede ngarupakeun kecap anyar jeung terus nyoba neangan leupas tina informasi teu perlu. Pikeun nungkulan masalah ieu, urang perlu sacara harfiah maksakeun uteuk ngalakukeun hal eta. ngabayangkeun ngan nu inget sarébu kecap anyar, maneh kudu nyieun sababaraha ratus sarébu atawa malah jutaan sambungan neural anyar dina sirah anjeun! Hasilna, urang pasti jadi smarter.

Pikeun ngahontal cita ieu, urang keur ngamekarkeun software urang unik nu bisa dibandingkeun ka loom pikeun nyieun sambungan neural anyar dina uteuk – Anjeun ngan kudu nyokot bahan katuhu sarta nempatkeun dina usaha pikeun ngahontal hasil pangalusna.