Kumaha carana diajar basa Inggris gancang?
How to learn English fast?

Kumaha carana diajar basa Inggris gancang?

Kuring nanya ka sorangan sual ieu dua taun ka tukang (dina yuswa 32).

Sanggeus dimimitian aktip diajar basa anyar ti scratch, abdi datang di sakuliah tilu masalah utama:

1. Ningkatkeun kosakata tur neundeun keras ka-nginget kecap

2. Kurangna waktu keur diajar basa asing

3. Kumaha pikeun manggihan speaker pituin pikeun prakték basa

Pikeun ngahontal hasil hadé, abdi, kawas sugan unggal jalma séjén diajar basa deungeun, kudu ngajawab masalah ieu.

Awal, kuring mimiti make cara paling umum tina ngembangna kosakata kuring ku ngagunakeun kartu flash, dimana dina hiji sisi I wrote Kecap dina basa Inggris, sarta dina sisi séjén tarjamah na. Saatos ngan sababaraha bulan, abdi kungsi akumulasi sababaraha ratus kartu flash, nu éta pisan pikaresepeun pikeun ngalaksanakeun sabudeureun. Sanggeus éta kuring mutuskeun pikeun ngagunakeun aplikasi mobile pikeun genah, tapi sanggeus nalungtik dina produk sadia dina mangsa éta di pasar, kuring teu bisa manggihan hiji aplikasi anu basajan tur merenah keur kuring.

Untungna, kuring kungsi ngalaman ngamekarkeun software na mah hayang ngawangun hiji alat mujarab pikeun pamakéan pribadi. Keur hiji kipas tina sistem operasi Android, abdi bebas dimimitian ngembang versi mimiti LingoCard pikeun smartphone mah dina sababaraha bulan éta aplikasi munggaran kalayan kartu basa jeung salah database (salah dek tina kartu) éta siap. Engké, kuring kungsi kahayang nyieun kartu nu tadi ngucapkeun kecap jeung kamampuhan pikeun nyieun basis data kalayan kecap paling ilahar dipake. Kuring mimiti ngabahas pilihan palaksanaan kalawan pamekar profésional akrab. The guys liked gagasan kuring, salaku hasil tina nu peminat mimiti gabung proyek. Sanggeus ngalaksanakeun ieu gagasan anyar, kami mutuskeun moal eureun aya sarta dimekarkeun sababaraha parabot langkung unik pikeun dua sistem operasi: Android sarta ios. Simkuring geus hosted aplikasi kami on Google Play jeung Store Apple haratis.

Kumaha carana diajar basa Inggris gancang

Dina kursus sababaraha bulan, puluhan rébu urang di sakuliah dunya mimiti migunakeun aplikasi kami, sarta kami geus narima loba Hatur-anjeun hurup, indikasi kasalahan ogé gagasan pikeun ngaronjatkeun produk nu kami bersyukur. Hasilna, urang geus akumulasi cukup tugas jeung ideu anyar pikeun ngembangkeun kana ngeusian kami pikeun sababaraha taun sahenteuna.

Anjeun neuleumkeun diri di lingkungan basa anjeun datang ka ngarti kumaha penting éta sangkan bisa gancang ngawangun kalimat. Ieu kamampuhan pikeun ngarti kalimat jeung frasa dasar anu ngajadikeun ucapan anjeun ditarima keur paguneman jeung tarjamah gancang. Kituna, urang mutuskeun pikeun nyusun kartu ngandung kalimat, frasa na idiom. Di momen, anjeun tiasa manggihan ratusan rébu tina kartu basa sapertos nu ngandung frasa mangpaat jeung kalimat dina aplikasi urang.

Gawe bareng dina masalah kurangna waktu ulikan, urang mutuskeun pikeun nyieun pamuter audio unik anu bakal sora naon téks na sagala kartu dijieun ngawangun hiji susunan husus, bari robah antara kecap asing na panarjamahan Vérsi maranéhanana. Hasilna, Inggris bisa diajar dina cara nu sarua jeung ngadengekeun musik mana jeung iraha baé. Ayeuna alat ieu disadiakeun ku kamampuhan pikeun ngadéngékeun ngeunaan 40-50 basa asing, gumantung kana alat tur platform dipaké. Kuring tempo jumlah nu di sawatara titik di mangsa nu bakal datang pamuter urang bakal tiasa dianggo kalayan sagala basa nu dipikawanoh.

Pikeun ngajawab masalah locating speaker pituin pikeun praktekna sapopoe, urang keur aya di nyieun jaringan sosial sarta ngembang algoritma husus pikeun jaringan ieu dina urutan pikeun nyambungkeun unggal pamaké ku spiker asli atanapi ahli Pribadi.

Salaku hasil tina integrasi sakabéh parabot learning urang kana hiji kompléks, urang bakal nyieun hiji platform atikan internasional keur diajar sagala basa deungeun kalayan bantuan jalma kabangsaan nanaon.