Kumaha carana manggihan speaker pituin pikeun prakték basa?
find native speakers

Kumaha carana manggihan speaker pituin pikeun prakték basa?

Patarosan ieu dipikaresep ku ampir unggal jalma anu learns basa asing.

Saatos ngembangkeun suksés sahiji versi munggaran tina aplikasi LingoCard mobile panempatan tur betah aksés umum na, aplikasi nu massana puluhan rébu pamaké.

Tapi kumaha upami praktek basa? Urang mikir – naha urang teu ngahiji sakabeh jalma ieu komunikasi dina basa asli sorangan jeung ngabantu unggal lianna.

Hasilna, urang tadi pamanggih nyieun hiji platform atikan internasional anu bakal ngajawab masalah praktis pikeun maranéhanana anu diajar basa asing ku nulungan aranjeunna neangan guru merenah.

carana manggihan speaker pituin pikeun prakték basa

Bisa oge basa pang populerna komunikasi internasional nyaéta Inggris. Numutkeun statistik, leuwih ti 80% tina total jumlah siswa basa asing (kira 1,5 milyar) ulikan basa Inggris sarta ampir sarerea perlu prakték basa.

Dimana urang bisa manggihan loba speaker pituin basa Inggris?

Naon anu speaker asli kedah komunikasi sareng urang?

Firstly, kasempetan pikeun earn duit online. Jutaan jalma di sakuliah dunya téh siap nyieun duit online ngaliwatan komunikasi dina basa sorangan.

Bréh, loba speaker pituin basa Inggris ogé diajar basa asing tur maranéhna butuh praktek basa dina basa deungeun maranéhna téh diajar. Loba di antarana hayang diajar bahasa nu nyarita. Ku kituna, anjeun tiasa ngabantu saling diajar, ngaliwatan lakukeun kagiatan kayaning belanja 30 menit komunikasi dina basa asli anjeun dina bursa pikeun 30 menit komunikasi dina basa anjeun diajar.

Thirdly, jumlah badag jalma sakuliah dunya kudu pangajaran online sarta néangan guru di disiplin séjén. Contona – dina matematika, musik, masak masakan nasional, élmu pasti, akuntansi, programming, desain, jsb Saban jalma miboga kaahlian individu sorangan jeung bakat. Kumaha lamun anjeun pikeun mantuan ngajar batur bahasa aranjeunna diajar, bari diajar hal dina waktos anu sareng. Contona: Jessica hirup di hiji kota Amérika leutik sarta perlu guru math, tapi manehna teu boga duit jeung éta hésé pisan keur dirina pikeun manggihan guru katuhu. Untungna, pikeun Jessica, anjeun nyaho matematik ogé jeung anjeun estu kudu manggihan hiji spiker Inggris, tapi anjeun hirup di Rusia. platform kami baris ngawanohkeun anjeun silih sahingga anjeun bakal bisa neuleuman haratis bari babagi pangaweruh Anjeun, sanajan lamun cicing dina sisi sabalikna ti Bumi.

Leuwih ti éta, maké program kami mangsa paguneman atawa videoconference, anjeun tiasa gancang nyieun kartu basa kalawan kecap anyar jeung kalimat anu bakal instan buka gudang awan anjeun memorization engké na make jeung sakabéh parabot urang.

Ku kituna, platform atikan internasional bisa skala kana disiplin sagala na urang boga kasempetan pikeun ngabantu jumlah badag jalma di sakuliah dunya.

Cara pangalusna pikeun diajar basa téh pinuh neuleumkeun di lingkungan basa, sangkan rencana pikeun ngamekarkeun parabot pikeun nyungsi perumahan di nagara mana wae jeung kasempetan pikeun komunikasi sareng roommates poténsi, kitu ogé kamampuhan pikeun manggihan kelas di sakola basa jeung tata ngumbara.

Dina glance kahiji, gagasan urang bisa sigana unrealistic mun loba, tapi kalayan palaksanaan sarta pelaporan informasi keur angka nu gede ngarupakeun jalma di sabudeureun dunya bener, éta atra yen ieu bakal jalan.

Upami Anjeun gaduh gagasan metot dina ngembangkeun platform kami atawa rék nyokot bagian dina proyék kami – tulis pikeun urang iraha wae.