×
Internasional atikan Platform

Platform for search English speakers and mutual communication

Nyieun jeung ngamekarkeun platform

Ayeuna, tim kami geus aktip ngamekarkeun hiji platform atikan internasional keur prakték basa kalawan narasumber asli jeung bursa silih bahan atikan.

tanggal versi web mimiti tina Lingo Platform ngajalankeun:

March 1, 2019

Social network for communication between people of any nationality

jaringan sosial pikeun komunikasi antara jalma kabangsaan wae

sumberdaya internasional pikeun komunikasi silih antara jalma anu rék diajar basa deungeun, nampi amalan basa jeung pangaweruh dibagikeun.

Anjeun tiasa manggihan speaker basa diulik pikeun prakték conversational sarta nyieun babaturan anyar di sakuliah dunya.

komunikasi silih keur silih learning.

Search native speakers for language practice

Pilarian pikeun guru atanapi mentors keur latihan

Platform keur pilarian individu guru atawa speaker pituin nurutkeun parameter Anjeun dieusian.

kasempetan pikeun meunangkeun palajaran bébas lamun bisa mantuan ngajar basa asli anjeun ka jalma séjén.

Earn money for communicating and training others

Earn duit pikeun komunikasi jeung latihan batur dina basa asli Anjeun

Saatos ngeusian dina formulir kalayan informasi anjeun sarta biaya jasa, platform bakal bisa manggihan maneh santri atanapi nyarankeun anjeun pamaké.

earnings online pantes jeung kamungkinan ngabentuk grup murid Anjeun sorangan.

Distributed database storage system

Disebarkeun Sistim gudang database

Buka sumberdaya pikeun néangan tur nyimpen bahan atikan.

Ngabagikeun data kalawan sistem gudang disebarkeun.

aksés umum pikeun muka sumber basis data, kursus na buku teks.

Using crypto currency in the mutual settlements

Ngagunakeun mata uang crypto di padumukan silih

Kamungkinan mayar kalayan sagala mata uang crypto keur prakték basa.

Kamungkinan pikeun nampa bayaran dina sagala mata uang crypto pikeun ngajar.

Ngagunakeun “kontrak Smart” pikeun ngalereskeun nu arrangements.

Improving vocabulary and storage of hard-to-remember words

Alat pikeun ngatur sarta ngolah basis data anjeun

Maké komputer pribadi, jieun leuwih anyar atawa ngaluyukeun basis data geus dijieun pikeun aplikasi LingoCard.

panganteur web merenah pikeun ngolah gancang data nanaon.

Cloud storage of hard-to-remember words and any study materials

gudang awan kecap keras ka-apal jeung sagala bahan ulikan

Sumberdaya pikeun nyimpen jeung gancang nyambungkeun kana sagala volume informasi dina server kami sakuliah dunya.

Pangabisa pikeun nyambung ka alat mana wae kapan jeung di mana waé.

Virtual teacher of foreign languages

Maya guru basa asing

Instrumén maké kecerdasan jieunan keur diajar basa asing.

latihan Programmable for gawe kaluar ngucapkeun bener jeung memorizing angka nu gede ngarupakeun kecap anyar.

synthesizers Programmable sarta pangakuan ucapan.

Tools for finding accommodation and organizing travels

Parabot pikeun nyungsi akomodasi jeung pangatur ngumbara

Kalayan bantuan platform urang, anjeun bakal bisa nyéwa akomodasi Anjeun pikeun pamaké ti platform atawa buka dina lalampahan pikeun komunikasi konstan dina basa diulik.

Alat pikeun pangatur tur basa di sakuliah dunya keur prakték conversational di lingkungan basa.